Kvalitetstid!

fortsätter att kämpa på och fördriva dagarna, vilka lyxproblem att vara ledig tycker ni va? och jag känner att jag gärna hade jobbat för att fördriva tid. kanske hade vart lite stelt om vattnet gick på jobbet men samtidigt är det ju alltid tacksamt med människor som skapar lite snackisar!
 
imorse frågade iaf lenita om vi skulle ses, JA MEN GÄRNA! känner mig som en tjej som vart singel i 10 år och äntligen blev utbjuden på date. vi tog oss en lunch på strandgatan i typ 3,5h.. sen gick jag hem och slängde ihop en fruktsallad för min gamla kollega carro från guldfynd skulle komma förbi. hennes lilla docka har redan hunnit bli 9 månader - föddes med andra ord typ när lillis blev till! men det var mest en parentes som slog mig nu.
 
så förutom att jag hunnit umgås med både lenita och carro så har även ida vart här en sväng ikväll och ätit lite och kollat idol! riktigt festligt! nu ska jag snart lägga mig för imorgon ringer klockan tidigt. ska åka med mackan till jobbet för att hämta en vagga av hans kollega som jag och morfar ska renovera under dagen. ja för något barn verkar ju inte vilja kika ut..
 
 
- ändå lite lika miner! något som odlats fram på guldfynd tro? dedär när man säger hej till en kund? hehe
 

 
 

En kväll för två

går knappt att njuta av att vara två när man bara vill att vi ska bli tre nu! det är verkligen det enda man har i tankarna hela dagarna.. vad väntar du på där inne lillis? du är färdigbakad nu ju!
 

Ta-hand-om-mig-själv-dag

vilken skön dag! vaknade tidigt, kollade nyhetsmorgon och åt frukost. sen kom mamma förbi på en kaffe innan jag skulle iväg och fixa naglarna. skäms lika mycket varje gång jag ska visa mina naglar för någon som jobbar med det.. trasiga nagelband deluxe! och med mitt självskadebeteende blir det ju inte bättre eftersom jag inte kan låta det vara utan envisas med att pilla så det blir värre! however - naglarna blev fina! hade ganska långa när jag gick dit men filade av en bit.. tycker man blir så handikappad med långa :)
 
sen gick jag hem och vilade lite. riktigt anstängade att fixa naglarna........ strax efter tre gick jag iväg till royal beauty på gravidmassage. så skönt, tack mackan! är sällan man avsätter en dag för att ta hand om sig själv! :) men kan vara välbehövligt emellanåt.