Babysim - premiär

Idag kickade babysimmet igång. Så himla mysigt tyckte både vi och bebisarna. Men tiden gick så fort (det är knappt en halvtimme). Dock räckte tiden för dom små blir ju så trötta :) Efteråt var det desto hetsigare. Man ska bära alla grejer, duscha sig själv, duscha dom små som börjar bli paniktrötta, bära alla grejer till skåpet, på med kläder på båda två osv. Men tror man lär sig logistiken ju mer man går på det :) När vi kom ut till vagnen fick emilia en flaska mat och somnade direkt. Sovit i två timmar nu så får nog snart väcka henne!
 
 

Rätt håll kanske

Nu borde jag ta i trä men emilia har sovit 3 nätter i rad utan att äta mitt i natten.. hon vill ha nappen ibland men det är ju hästlängder bättre än att gå upp och värma mat. Bytte maten i samma veva så kanske är därför, från sensitive till pro. Alltså från en för känsliga magar till en vanlig. Funkar lika bra men hon verkar sova bättre. Hoppas verkligen att detta håller i sig :)
 
Idag har vi inte gjort mycket alls. En kort promenad, var på informationsmöte för morgondagens babysim o sen tog vi en lunch med anders på stan. Försökte natta Emilia vid 19 som alltid men idag somnade hon 21.40 typ. Väldigt märkligt men hoppas på att hon sover längre imorgon ;)